top of page
Theater Lights

ONLINE RESERVEREN : MAKKELIJK VOOR IEDEREEN!

Heeft u bepaalde vragen met betrekking tot de reservatie? Lees onze FAQ hieronder er eens op na!

Reserveren was nog nooit zo eenvoudig.

Heeft u naderhand toch nog vragen of problemen bij de reservatie? Stuur een mail naar toneeltws@hotmail.com en we helpen u zo snel mogelijk verder.

KAN IK ZELF MIJN PLAATSEN KIEZEN?

Jazeker! Via onze reservatiemodule kiest u zelf de datum van de voorstelling die u wil bijwonen. Daarnaast kan u ook uw plaatsen kiezen op basis van beschikbaarheid. 
Tijdens het reservatieproces zullen gereserveerde plaatsen in afwachting van betaling gedurende 2 uur geblokkeerd blijven. Met andere woorden, is uw bestelling niet voltooid, blijven deze plaatsen toch geblokkeerd. Indien u uw bestelling alsnog wil voltooien, probeert u het na minimaal 2 uur dus nog eens opnieuw.

KAN IK RESERVEREN VIA MIJN SMARTPHONE?

In de regel lukken reservaties perfect via mobiele toestellen, doch sommigen ondervinden wel eens problemen tijdens het betaalproces. Het gaat voornamelijk om gebruikers van iOS-platformen en minder wanneer het om Android-toestellen gaat.
We suggereren iedereen om de boeking te voltooien op PC, laptop of minstens tablet.

HOE KAN IK MIJN KAARTEN BETALEN?

Kaarten worden bij voorkeur gereserveerd via onze website. Dit is de makkelijkste manier voor uzelf als toeschouwer en onze eigen administratie. Bij de reservatie wordt ook de betaling uitgevoerd. Indien u via overschrijving betaalt, dient steeds de correcte gestructureerde mededeling gebruikt te worden. In het andere geval vinden we uw reservatie niet terug!

WAT ALS IK NIET AANWEZIG KAN ZIJN OP DE VOORSTELLING?

Indien u niet aanwezig kan zijn op de voorstelling, wordt u verzocht ons daar zo snel mogelijk van te verwittigen op het nummer 0484 45 63 35. Annulaties tot 24u voor aanvang van de voorstelling kunnen aanleiding geven tot een terugbetaling, indien de betreffende kaarten alsnog konden verkocht worden. Annulaties minder dan 24u voor aanvang van de voorstelling geven nooit recht op terugbetaling.

IS MIJN ONLINE BETALING VEILIG EN BETROUWBAAR?

Dat gebeurt helemaal veilig bij ons.
Wij gebruiken beveiligde SSL-pagina’s om je betaling te verwerken. Deze pagina’s zorgen voor de bescherming van je persoonlijke gegevens, evenals je transacties.

IK PROBEER ONLINE EEN TICKET TE KOPEN EN KRIJG STEEDS EEN FOUTMELDING VAN DE BETALINGSSITE OF OP DE WEBSITE?

  1. Probeer of je de reservatie via een andere browser kan maken (Google Chrome, Firefox, internet Explorer…).

  2. Vernieuw de cache van je browser. Open de instellingen van je browser (deze kan je meestal in de rechterbovenhoek terugvinden). Zoek hier naar het onderdeel ‘browsergegevens wissen’. Je selecteert de bestanden die je wil wissen = Vinkje aanzetten bij ‘gecachte afbeeldingen en bestanden’. en klikt op ‘gegevens wissen’. Je zal nu opnieuw moeten aanmelden. 

  3. Het lukt nog steeds niet? Stuur een printscreen van je foutmelding naar toneeltws@hotmail.com. Gelieve hierbij de datum van je oorspronkelijke reservatie, je reservatiebewijs en aantal personen te vermelden.

WAAROM ONTVANG IK GEEN BEVESTIGING VAN MIJN RESERVATIE VIA E-MAIL?

Elke reservatie wordt via e-mail bevestigd. Ontvang je deze bevestiging niet, dan zijn hier verschillende verklaringen voor:

  • De e-mail werd door je spamfilter onderschept.

  • Je maakte misschien een tikfout bij het invoeren van jouw e-mailadres. Controleer daarom zorgvuldig jouw contactgegevens.

  • Het ticketingsysteem is tijdelijk overbelast door het groot aantal reservaties. Je ontvangt jouw bevestiging dan op een later tijdstip.

WANNEER GAAT EEN EVENEMENT IN VERKOOP?

De organisatoren beslissen zelf wanneer en hoe een evenement in verkoop gaat. Op onze webpagina vermelden we de startdatum. Vind je het evenement niet terug op onze pagina 'Reserveer online' dan betekent dit dat het (nog) niet in verkoop is bij ons.

KRIJG IK KORTING OF BEPAALDE VOORDELEN MET EEN KLUISPAS?

Neen. De Kluispas is een voordeelpas waarmee deelnemers aan het vrijetijdsleven recht hebben op wat extra’s bij volgende diensten:

  • Het culturele aanbod in De Brug

  • Alle sportkampen en -lessen georganiseerd door de gemeente

  • De vakantie-initiatieven voor kinderen en jongeren georganiseerd door de gemeente

De korting en extra's waarvan sprake zijn enkel geldig op evenementen van de gemeente Kluisbergen, en niet van verenigingen. 

IK ZIT IN EEN ROLSTOEL. KAN IK OVER EEN AANGEPASTE PLAATS BESCHIKKEN?

Als rolstoelpatiënt zorgen we graag voor een persoonlijke begeleiding. Zaal De Brug is aangepast aan de noden van mensen met een verminderde mobiliteit.
Om rolstoeltickets te reserveren neemt u contact op met ons op het nummer 0484 45 63 35

FAQ reservaties: Nieuws & updates
bottom of page